Spørgsmål:
Nyttige anmeldelser eller "bedste" iPad fjernautomatiseringscontroller til Pro Tools?
davetron5000
2010-12-08 05:44:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

iPad ser ud til at have en hel del fjernautomatiseringskontroller til DAW'er, og det er svært at vide, hvilken der er god - de er alle ret dyre (selv efter iPad-appstandarder).

Enhver har erfaring med at bruge disse og / eller et link til nogle ærlige anmeldelser, da det er ret svært at "prøve, før du køber"?

Og et eksempel på en app, jeg taler om, er ProRemote

Lidt forstærkende ...
Jeg leder ikke efter en liste, men nogle andre ressourcer end leverandørernes websteder. Hvad er den bedste måde at spørge dette på? "Websteder, der gennemgår software-fjernbetjeninger?" Dette marked over for iPad-baserede systemer er naturligvis nyt, men hvordan kan jeg få LINKS til info, ikke nødvendigvis info her?
Er der andet end ProRemote? Jeg kiggede på iTunes-butikken til ingen nytte.
måske kan du stille dette spørgsmål på http://apple.stackexchange.com/
Jeg tror, ​​det ville være okay, så længe alle svar er i form af en community-wiki. Én app pr. Svar.
Understøtter Pro Tools fjernbetjening af MIDI? Der er nogle OSC-apps, der oversættes til MIDI ret godt.
Jeg starter dette ... mark svar "community wiki" ... se hvordan det går ...
Jeg har konverteret spørgsmålet til Community Wiki, så alle svar automatisk bliver CW.
Personligt kan jeg ikke engang begynde at forstå, hvorfor en appudvikler ikke ville give dig en gratis eller en lille version. Da App Store ikke giver refusion, er det stinkende. Jeg vil ikke nævne min MIDI-app her, da jeg allerede gør det nedenfor, selvom jeg er over et år for sent på dette spørgsmål ... men selvfølgelig tilbyder jeg en Lite-version, og mange mennesker ender at købe...
To svar:
Ian C.
2011-01-05 21:11:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

TouchOSC}

http://hexler.net/software/touchosc

Fordele:

  • Utrolig fleksibel. Du kan oprette dine egne brugerdefinerede grænseflader og tildele alle former for kontrol til skyderne, knapperne og knapperne
  • Rimeligt prissat. Især da der er en editor, iPhone / iPad-klienten og derefter modtageren på den maskine, du prøver at kontrollere.
  • Moden. Det bruges og udvikles aktivt.
  • En lang liste over understøttede apps, du kan kontrollere.

Ulemper:

  • UI'erne er dig build er pænt, men simpelt. De ligner ikke ProTools.
  • Det kan til tider være lidt efterladt.
  • Du er nødt til at gøre noget arbejde for at få det konfigureret og køre som du vil med dine DAW- og VST'er, og hvad ikke.

Jeg vil indrømme, at det af de mange kontrolapps derude er den eneste, jeg har brugt. Men det er fordi jeg virkelig, virkelig kan lide det. Fungerer godt, og når først du har fået fat i brugergrænsefladen, er det meget, meget kraftfuldt. Jeg droppede min trådløse DAW-controller, når jeg først fik fat på TouchOSC, fordi den gør fjernstart / stop / arm / pause / afspilning så meget bedre end den dedikerede hardware, jeg havde gjort, og den er mere udvidelig.

Dette er den, jeg så på og for nylig købte til min IPad. Der er andre, men denne ser ud til at have et godt prispunkt, og kontrollenes stil passer godt sammen med Abelton Live.
@Robert Harvey, jeg kan ikke sige, at jeg ikke er partisk (det er min app), men tjek min software. Linket er nedenfor i mit "svar" på dette "spørgsmål." Mine ting er DEFINITIVT ikke laggy ...
Yar
2012-03-09 04:38:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ansvarsfraskrivelse: Jeg laver selv denne software.

Jeg anbefaler MIDI Designer. Det har mange fordele i forhold til alle de andre tilbud derude, men den bedste er: en gratis Lite-version, der virkelig gør ALT, hvad Pro-versionen gør . Den har to grænser (ikke mere end 12 kontroller og ingen "farver" til baggrundssider), men bortset fra det er det den rigtige ting, så du kan prøve, før du køber. Jeg kan ikke forestille mig ikke giver brugerne dette valg.

Jeg lavede det til min egen musikfremstilling (jeg bruger mest Ableton Live) og til mit band (vi bruger hardware på nogle rigge, hardware og Reaper på andre og hardware og Cubase på andre). Dette betyder ikke, at det skal være godt, men det betyder, at det skal være performant.

Også udvikleren - mig - er direkte tilgængelig, ikke kun for at besvare spørgsmål, men også for at svare til feedback om appen. 70% af de funktioner, jeg har tilføjet for nylig (er ved at blive vist, når 1.03 falder) hentes direkte fra brugerfeedback (og direkte interaktion med mine brugertestere).

Men igen, prøv Lite-versionen for $ 0 og se hvad du synes.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...