Spørgsmål:
Iphone 4 feltoptagelse
Kyoti
2011-06-24 02:23:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bestilte lige en Iphone 4 og blev begejstret for muligheden for at kunne slæbe rundt på en feltoptager overalt, hvor jeg gik uden for meget ekstra bagage. Jeg planlagde at bestille Blue's Mikey, da jeg har hørt nogle ret anstændige anmeldelser af det. Kom for at finde ud af, at Mikey ikke understøttes på Iphone 4 eller nogen anden ekstern mikrofon, der bruger Iphone's 30pin-stik, medmindre den har sin egen A / D-konverter.

Er der nogen andre forslag, der husker at ideen her er, at jeg vil have noget, jeg kan bære i lommen hver dag uden at det er for voluminøst (så ikke iRig).

På samme måde, hvilken app vil du foreslå til optagelse? Jeg ved, at Blue tilbød Blue Fire og Fire-apps, men var ikke sikker på, om de var gode.

Tak for hjælpen.

Seks svar:
Michael Maroussas
2011-06-25 05:39:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Min præference er Fire, fordi, som Adam siger, at den skaber WAV'er, har den bedste præsentation, og hvis du har brug for at rodde med støjreduktion osv., er der Izotope-forudindstillinger ombord.

Det er underligt hvordan Blue var så sent på markedet med den nyere version af Blue Mikey - virker virkelig lidt af en cockup. Jeg ville have troet, at de ville være nødt til at beskæftige sig med at tilpasse sig iPhone 4 ret hurtigt, da jeg personligt når jeg opgraderer fra 3GS, skal jeg ikke bære min gamle telefon rundt bare så jeg kan bruge Mikey godt bære en ordentlig bærbar optager, hvis jeg skal gøre det.

Jeg har vedhæftet et link til en optagelse, jeg lavede på vej hjem med den i dag, hvis du vil lytte til lydkvaliteten:

http://soundcloud.com/michael-maroussas/rayners-lane-tube-station

Jeg plejer at bruge Blue Mikey til at optage street råber: støjende bygherrer, stilladser osv. Hvis der er masser af niveau, kan optagelserne bruges til tv, hvis der er et rigere spor at lægge dem i. Atmosfærer osv. - glem det dog; du kan høre artefakterne i de mere støjsvage stykker af den optagelse, jeg har linket til.

Hvad angår alternative mikrofoner - hvad med den nye Apogee? Ikke frigivet endnu, men Apogee er normalt et sikkert spil.

@michael Jeg så også, at Apogee "Mic". Kunne ikke finde nogen oplysninger om udgivelsesdato, pris eller størrelse, men burde være en god mulighed, hvis den er lille nok.
Håber bare de tager ikke så lang tid som Blue gjorde for at frigive deres!
Sam Pemberton
2011-06-24 02:33:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Id elsker også en god løsning til iPhone. Jeg skal til Portugal i næste uge, og jeg ville være i stand til at optage nogle ting uden at skulle tage min optager med mig .. Ville være perfekt, hvis Apple indbyggede hovedtelefonstikket med linjeindgang og tilsluttet strøm!

@Sam hvor i Portugal skal du hen?
Algarve, dog ikke helt sikker på hvor.
AdamJ
2011-06-24 22:40:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Blå ild klipper! Registrerer faktiske .bølger.

Og de har en syg funktion, hvor du kan uploade filerne til en FTP og endda få adgang til filerne på din telefon fra din bærbare browser!

kærlighed den app

ellers er H2 Zoom et godt produkt (dog lidt højt i mellemområdet) og MAudio Microtrack er endnu bedre

begge små, begge fantomdrevne, og du kan tilslutte enhver form for mikrofon til begge

user1302
2011-08-16 22:30:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Fostex kom lige ud med et rigtig praktisk stykke hardware. Stereosæt med kondensatormikrofoner og alt. FOSTEX AR-4i Audio Interface til iPhone 4 Se http://ipadloops.com/field-recording-for-iphone/

Åh min søde herre. Det er fantastisk.
@JD ser ud til at være mere rettet mod kamera folkemusik, nogen idé om kvaliteten?
!!! Ren episk! Har ledt efter noget som dette, siden jeg fik min iPhone! Danke :-D Ligeglad med mikrofonsystemet, forlader aldrig hjemmet uden min Fostex FR2 alligevel, men elskede håndtaget og vægten!
Paul Virostek
2011-06-24 18:05:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har ikke prøvet Blue Fire, men downloadede den lige nu. Det ser ud til, at den gratis version kun er mono. Interface virker dog glat.

Betalingsversionen $ 5,99 rummer stereo, 48/16.

Her er linket til det, BTW, for de interesserede

http://itunes.apple.com/ca/app/blue-fire/id336713577?mt=8

Rapporterer tilbage med resultater.

ErikG
2011-08-26 14:18:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har stadig ikke set nogen anmeldelser på Fostex-enheden. Jeg spekulerer på, om det er rimeligt ok, eller om en zoom H2n lyder meget bedre.

Jeg foretrækker virkelig Sony D50 (lydmæssigt) ) men det er lidt pladskrævende og dyrt, og servicehåndtering på dem har ikke været så godt her i Sverige. Har allerede Sony M10, men det klarer sig ikke alt for godt i miljøer med vibrationer og stærkt LF-indhold (bil / lastbil interiør osv.), og det har et meget smalt stereofelt.

Fire2-appen er strålende, så længe jeg kan bruge nogle anstændige mikrofoner med den. Og Fostex ser ud til at være den første enhed, der måske MEGET gør et anstændigt nok job. Det er klart, at så længe A / D-konvertering og mic / line-indgange er gode nok, kan den bruges med stort set alt.

Så har nogen prøvet det endnu?Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...