Spørgsmål:
Ableton Live-instrumenter og effekter er forsvundet fra biblioteket ... Hvordan får man dem tilbage?
kevtrout
2011-04-19 17:27:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg åbnede Ableton Live (6 LE - Mac-version) i går aftes, og ingen af ​​instrumenterne eller effektforudindstillingerne var i biblioteksruden. Navnene på instrumentet og effektenhederne var der, men når jeg klikker på pilen for at udvide trævisningen ... vises der intet.

Jeg flyttede applikationen til papirkurven og indsatte min Live DVD for at geninstallere, idet jeg fandt ud af, at det ville rette det, men havde ingen succes.

Jeg geninstallerede impuls-live-pakken og den faste impuls, men jeg fandt ikke en enklere eller effekt-forudindstillet pakke at installere.

Hvorfor skulle alt instrumentet og effekten forudindstillinger forsvinder?

Hvordan får jeg dem tilbage?

Hvordan udfører jeg en ren geninstallation af Live? stærk>

Opdatering: Jeg kontaktede Abletons support, og de angav, at den eneste måde at løse dette på er at opdatere til en nyere version. Selvfølgelig tilbyder de gratis opgraderinger fra et LE-produkt til det næste online.

Jeg fandt en ekstra præferencefil i bruger / biblioteker / præferencer / ableton og slettede den og geninstallerede derefter Live 6 LE fra disk. Det fungerede fint efter det.

To svar:
Gal Margalit
2013-01-11 15:39:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Havde det samme problem (Ableton Live 6, pc-version).
Da geninstallation var den eneste løsning hver gang det skete, valgte jeg at opdatere til en nyere version (8.34). Dette syntes at løse biblioteksproblemet.

Løste opgraderingen problemet med forsvindende instrumenter og effekter? Hvilken version opgraderede du fra / til? Lidt mere information vil gøre dette svar meget mere nyttigt for fremtidige besøgende. Skål!
Ja - opgraderingen som for mig stoppede disse biblioteksproblemer. Selv tak!
Jeg redigerede dit svar for at inkludere disse oplysninger.
Shane Kilkelly
2011-04-30 17:05:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gå til Indstillinger, vælg fanen "Bibliotek" og klik på "Reparer bibliotek".

Dette vil instruere Live om at se på biblioteket og rette eventuelle kendte fejl, udskifte manglende filer, som det ved, burde være der osv. Biblioteket er en samling af filer, så det er muligt for dem at blive ændret uden for Live. Live er i stand til at udføre grundlæggende reparationer af biblioteket baseret på, hvad der "skal" være derinde.

Tak for tipet, men Live 6 LE har ikke en uafhængig fane Bibliotek. Biblioteksoplysningerne er grupperet "Filer / mapper".
Kan du udvide dette lidt? Hvad gør "reparationsbibliotek" nøjagtigt?
"Reparationsbibliotek" skal gøre det, der står på etiketten;). det vil se på biblioteket og rette eventuelle fejl, erstatte manglende filer og så videre. for eksempel hvis jeg har Ableton Live Suite installeret og på en eller anden måde sletter min kæreste ved et uheld operatørinstrumentet, mens hun tjekker sin e-mail på min computer ... Hvis jeg klikker på "Reparer bibliotek", vil Live sige til sig selv "he, Operator mangler, ok, lad os ordne det ", og når det er gjort, skal alt være godt igen.
bare for at præcisere, Live holder sine instrumenter og andre bits i et stort "Library", du kan finde det under brugernavn / Library / Application Support / Ableton på en Mac, jeg er ikke sikker på, hvor det er under windows, men du får ideen . Hvis instrumenter pludselig forsvinder fra Live, ville min første indsats være, at biblioteket på en eller anden måde er blevet beskadiget.
@kevtrout, ah, det er år siden jeg har set Live 6, men fandt du overhovedet en "reparationsbibliotek"? Jeg tror også, du kan få en gratis opdatering til Live Lite 8 fra din LE 6-licens http://www.ableton.com/free-upgrade
@shane der er ingen reparationsmulighed i v6.
@Shane Jeg redigerede svaret for at inkludere info fra dine kommentarer (og tilføjede lidt baseret på hvad jeg tilfældigvis også kendte).


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...