Spørgsmål:
USB-indgang højlydt klynke
std''OrgnlDave
2014-07-15 22:29:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har endnu ikke fundet et definitivt svar på dette, men Google viser hundredvis af mennesker, der stiller spørgsmål.

Jeg har et M-Audio M-Track, en USB-baseret lydgrænseflade på 100 USD.

På tværs af alle 3 computere, jeg har prøvet det, er der en højlydt klynke omkring 1 kHz, der ligner den her: https://dl.dropboxusercontent.com/u/7345145/noise_2 .wav

Denne høje støj er fælles mellem mange mærker af lydgrænseflader, da du kan høre optagelser på Google.

Dette sker, når du optager med ting, der er tilsluttet ind og med intet tilsluttet med alle mulige konfigurationer af kassen (fantomkraft, overvågning, forstærkning, linjeniveau osv.)

Det er ikke en jordsløjfe. Det sker på min Mac Pro, når den kører fra batteri eller når den er tilsluttet, på en original Mac Pro fra 2006 og på mit AMD-baserede skrivebord, altid nøjagtigt den samme støj, samme tonehøjde. Jeg har forsøgt at sætte en strømforsynet USB-hub mellem den og computeren, og det hjalp ikke. andet end "jordsløjfe". Det er ikke en jordsløjfe.

Tak

Jeg formoder ikke, at du har været i stand til at prøve en anden enhed af samme art? Det kan være, at der bare er en flok dårligt fremstillede kort rundt. Har du prøvet det bare med hovedtelefoner - ikke til en mixer eller højttalere? Jeg er ingeniør, så du ved muligvis bedre end mig og kan have ret i, at det ikke er et grundlæggende spørgsmål, men der er nogle interessante ting her: http://www.soundonsound.com/sos/nov04/articles/ computerproblems.htm lidt om USB / firewire og ubalancerede forbindelser er måske af interesse.
additionally; have you returned the unit to the vendor with the complaint? what was the response? this sounds like a defective unit. and not to be a bore but you could save up some money and spent a bit more on a proper device, starting at $300 you can get something a lot better.
@ArnoudTraa Jeg er åben for at få noget bedre, dette er fra et (lille) A / V-budget for en facilitet. Ofc. på et eller andet tidspunkt langs spektret af kvalitet kommer spørgsmålet om at få en bedre sender op. Hvad jeg ville give til en 16-spor gennemgangsoptager ... Hvad havde du alligevel i tankerne?
Jeg har ikke tænkt på noget, men du kan oprette en ønskeliste og beslutte, hvad der vil være et passende beløb, der skal bruges på det. Kan ikke hjælpe dig med det .. Men se på apogee eller focusrite .. Rme er lidt dyrere ..
Had this problem, but seemed to fix it by using balanced cables going to my speakers (1/4" to XLR). I'm guessing that this cheap interface generates some interference.
The 1 kHz whine is coming from the 1 ms frame rate of the USB signal, by the way. It can get into the audio several different ways, though other than the things you've tried (breaking ground loops, using USB hubs), I think any fix would require modification of the circuit board. AilisqpbexCMT yes, balanced cables will improve ground loop problems
Jeg har det samme problem med Blue Yeti og testede det også med flere enheder i forskellige miljøer, denne lyd kommer indefra.
Jeg ser den samme klynke med samme frekvens i en billig T-Bone fra Thomann mikrofon. Da det er USB-drevet / tilsluttet, tvivlede jeg også på, at det kunne være en jordsløjfe. Tak for spørgsmålet.
Jeg har lige kontrolleret, at brug af en computerport resulterer i meget mere klynk end at bruge en strømforsynet hub (det, husk dig, slipper stadig ikke af problemet).
Jeg har haft det samme problem. Du skal bruge et meget kort 1/4 in kabel ud af interface til en direkte boks, og brug kun xlr. Det er et balancekabelproblem.
Den høje støj er fælles mellem mange mærker af lydgrænseflader, da du kan høre optagelser på Google.
Dumt spørgsmål: Er det ikke din afspilningsenhed?
Syv svar:
AJ Henderson
2014-07-16 20:29:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det er resultatet af dårlig isolering af enten DAC eller ADC. Hvis interfacets interne kredsløb og det faktiske optagelses- eller afspilningskredsløb har en fælles strømforsyning, forårsager selve elektronikken en forvrængning af den strøm, der tilføres optagelses- eller afspilningskredsløbene.

Optagelse og output afhænger begge af et fast referenceniveau, og hvis dette niveau ikke er konstant, introducerer det variationer i det aktuelle producerede signal. Disse variationer er, hvad du hører med den støj. Du får det samme på mange computerlydkort, og du kan bemærke, at det ændrer frekvens, når tingene tager strøm i computeren, såsom intens behandling eller harddiskdrift.

Den bedste måde at undgå dette på er at bruge grænseflader, der har isolerede DAC'er og ADC'er (skal vises som en funktion), der får et solidt, konstant referenceniveau for at arbejde uafhængigt af de effektvariationer, der forekommer inden for resten af ​​hardwaren. Alternativt, hvis du kan levere isoleret strøm fra strømforsyningen, kan det også hjælpe.

Jeg tror, ​​jeg vil angive dette som spørgsmålssvaret, fordi det er den bedste info, jeg har fundet på 'nettet.
Fantastisk svar. For at tilføje deler en busdrevet enhed (som OP'erne) sin strøm med alle andre komponenter på din pc. Dette udnytter stærkt mod kvaliteten af ​​pc-strømforsyningsenheden / forsyningskæden.
Det betyder, at disse mikrofoner (min er Blue Yeti) er dårlige? Er det muligt at løse whine-problemet på en eller anden måde? Måske kunne du anbefale nogle trin?
Damn, jeg elsker dig mand. At indstille lydkortet fra dupleks til afspilning fik kun endelig klynken til at forsvinde. Jeg prøvede næsten alt før. For pokker. Tak. Jeg tilføjer et andet svar til SEO.
Takket være svaret fra AJ Henderson var jeg i stand til at løse det samme problem. Jeg havde også en høj tonehøjde eller støj, når jeg brugte min M-Audio Fast Track Pro under Linux med Jack Audio og Pulse Audio JACK Sink. At indstille lydkortet fra `Duplex` til` Playback` og genstarte JACK løste problemet.
Jeg bruger en isoleret DC / DC-konverter, men disse grunde skal tilsluttes, ellers fungerer USB ikke! Når grunde er tilsluttet, fungerer USB igen, men der er et klyn igen. En løsning på dette?
Du har brug for noget, hvor lydbehandlingen er isoleret. Hvis din enhed har fælles jord, er det en elektrisk begrænsning, og alt andet, der lægger støj på den, er uundgåelig, medmindre du kan identificere og stoppe den bestemte støjende komponent, men det kan være alt på samme jord (eller den samme spændingsledning for den sags skyld) . Når du først er analog, er enhver variation i effekt output problematisk, hvis det sker med en frekvens i det hørbare område.
LutinRose
2015-05-15 01:39:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg havde det samme problem, og her er løsningen:

  1. gå til systemindstilling
  2. lyd
  3. input
  4. find Yeti Stereo Microphone
  5. reducer inputvolumenet

Min var på 100%, det er derfor, jeg hørte nøjagtigt den samme lyd. Jeg håber, det hjalp.

A screenshot.

hej lutinrose, det er lidt uklart, hvilken del af problemet du henviser til. mener du den høje tonehul? det ser ud til, fordi du faktisk beskriver 'feedback', som ikke ligner det beskrevne problem.
Rafael Almeida
2016-09-03 23:29:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har nøjagtig den samme grænseflade og hørte den nøjagtige samme støj, bortset fra at den ikke var der, da jeg købte grænsefladen.

Det ser ud til at være et strømforsyningsrelateret problem, viser sig, at støjen kun dukkede op, da jeg tilsluttede den til en USB-hub, ikke computeren direkte.

Så selvom dette måske eller måske ikke er årsagen til forfatterens problem, andre mennesker i denne situation kan prøve forskellige muligheder for at tilslutte / tænde enheden, før de betragter det som en defekt enhed.

user20557
2017-03-06 14:45:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nå, da jeg lige ødelagde en optagelse i går, er der endnu en markør: Lad ikke dine mikrofonkabler køre på tværs af den bærbare computers strømforsyning på jorden. Balancerede kabler kan være gode til meget elektromagnetisk misbrug, men der er grænser.

Så hold afstand mellem den analoge og de digitale dele af din opsætning, og undgå især direkte nærhed med at skifte strømforsyning og (smuk) meget værste) mobiltelefoner.

Hvis dine kabler løber tæt på publikum, og en dame sætter sin håndtaske med telefonen skiftet til "lydløs" i stedet for "slukket" ved siden af ​​den, er der ringe chance forforstærkere vil ikke bemærke, at telefonen lejlighedsvis sprænger ud watt af RF for at bevare kontakten med dets celletårn.

jonatjist
2017-04-22 21:41:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har haft dette problem i dag med en Focusrite Scarlett 2i2 USB-interface og nogle nye Yamaha HS7-skærmhøjttalere.

Problemet er sandsynligvis snavset strøm. Imidlertid er den simpelthen rettet med tilføjelsen af ​​en billig ferritring - en magnet, der stort set er pakket rundt om dit USB-strømkabel til lydkortet.

Hvis du er i Storbritannien, kan du finde dem på Maplin - http://www.maplin.co.uk/p/ferrite-clip-on-hem3017-n94ab

Fungerede perfekt for mig, håber det gør for dig!

TORLEY
2014-07-19 02:24:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Sheez, jeg havde et lignende problem på en M-Audio Audiophile USB AGES siden. Jeg vil anbefale at prøve andre modeller og isolere årsagen til problemet - RMEs pris vil sandsynligvis få dig til at græde nu, men smile år senere (TotalMix er stadig et mareridt-brugergrænseflade at bruge, men hvis du hovedsageligt håndterer routings i din DAW og fokuserer på det fantastiske lydkvalitet, du er i det væsentlige indstillet).

Lughaid
2017-03-24 19:30:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg havde det samme problem, årsagen var, at min biografdisplay var tilsluttet en ureguleret strømkilde.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...