Spørgsmål:
Indie Feature Production og Post Production Audio Budgets
Colin Hart
2010-05-01 07:21:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du blev bedt om at arbejde med at sende lyd på en film, band med en mand, og du vidste, at budgettet var $ 150.000, hvad ville du synes, en rimelig pris ville være? Dette er kun til dine tjenester. Ingen dolby-ting eller noget fancy, ingen musiklicenser osv ... bare din redigering og mix.

På en lignende note, hvad vil du have betalt for produktionslyd? Min normale sats er $ 250 / dag bare for mig at blande plus $ 150 for boom op, men jeg har haft masser af mennesker med en $ 150k - $ 200k budgetkasse på det. Store produktionsgutter i branchen opkræver op til $ 1500 om dagen for at blande (inklusive gear) plus alt fra $ 200 - $ 500 / dag for boom op og $ 200 for en A2.

Tænker bare på dette i en Det projekt, jeg har kommet på, og det var disse tanker, jeg for nylig havde læst den artikel, der har svævet rundt og arbejdet gratis. Vil du knytte nogen sammen?

Tanker?

Min produktionshastighed er normalt 350 / dag og det meste af tiden + kitgebyr. Jeg har baseret dette på, hvad jeg er værd som en live koncertingeniør om dagen. Det samme grundlag er, hvordan jeg citerer folk til timevis efter arbejde. Det er konklusionen af ​​mange års live engineering, og hvilke virksomheder der her synes alle behagelige at betale for mit arbejdsniveau. Jeg får meget sjældent nogen med et problem med den sats, hvis de er en faktisk virksomhed og faktisk produktion. Kun den "investeringsmæssige" stil af projekter er, hvad der vil prøve at tale mig ned.
Fire svar:
user49
2010-05-02 04:29:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvad med at tænke på det fra denne vinkel?

  1. Du bliver effektivt bedt om at være en investor i projektet, så kost det ud til dine normale satser. & giver først producent, der budgetterer ... Få dem til at sætte pris på, hvad det rent faktisk koster at gøre det 'ordentligt', kald dette samlede $ A

  2. Når de er kommet sig, tilbyder dem en X% udsættelsesmulighed , så du ikke smider X%: denne gæld / investering forbliver, indtil den er betalt, men du bliver nødt til at være glad for, at du måske aldrig vil se X% nogensinde, så gå ind i det løst om dette ...

Hvordan finder man ud af, hvad X% er?

Tilføj dine hårde omkostninger - hvis det vil tage dig Y uger at redigere & forbered det hele & Z uger for at blande det, skal du i det mindste bryde lige i Y + Z uger, ellers koster det dig faktisk penge at arbejde på filmen ... Og vil du afvise fuldt betalte job i løbet af Y + Z uger? Eller bliver lavbudgetprojektet færdig i uger, hvor du bestemt ikke har noget på?

Så tilføj (Y + Z) uger med

  • betalinger af husleje / pant (hjem + studie)
  • elektricitet / telefon / internet (hjem + studie)
  • forsikring (hjem + studie)
  • transport
  • mad osv. ....

I alt = $ B

Så ($ A- $ B) / $ A = MAKSIMAL mulig% udsættelse / investering

Og det skal fortælle dig, om du rent faktisk kan gøre projektet for det, de tilbyder ...

Jeg er alt sammen for at støtte projekter, som jeg elsker og / eller kære venner, men hvis du skal forpligte sig til det i 2 eller 3 måneder, du bør ikke havne personligt i gæld for det

(jeg laver ikke produktionslyd, så jeg kan ikke hjælpe med at skyde siden af ​​det hele)

Jeg har altid hadet matematik, men denne formel er bestemt en undtagelse. Fantastisk indlæg.
Colin Hart
2010-05-01 18:31:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg havde også sendt dette spørgsmål over på Gearslutz i Post Production-forumet. Her er et godt svar fra "Big Andy".

Jeg laver en 90-minutters film for en ven om et par uger, der kun er dialog, BG'er og musik med et lignende budget, og jeg er gør stadig min fagforeningsbase for al redaktionel og dubbing plus DNS One som en fordel.

MEGET MINIMUM du skal påtage dig et $ 100.000-projekt er $ 15.000 [IMO]. I sandhed er mængden af ​​arbejde, brugt tid på at finagling, når instruktøren beslutter, at crickets lyder for blå, og forholdet, som du vil beskæftige dig med, er ikke noget mindre værd. Jeg har lavet masser af "one man band" -projekter, og hvis du ikke er MEGET STRIK over for dine klienter, vil du ende med at arbejde for mindre end $ 10 / t.

"Reglen" eller retningslinjen er, at postlyden får mellem 2-5% af budgettet. Men det antages, at det er en film med et budget. Hvis producenten overhovedet er erfaren, ved han / hun, hvad de reelle omkostninger ved postlyd er, og vil forhåbentlig planlægge produktionen med mindst et grundlæggende budgetbudget. Hvis de ikke ved, hvad omkostningerne er, så lad dem vide det. Alt fra din elektricitet, forsikring, papir, dvd'er og hvad som helst andet.

De fleste lydpakker, jeg bygger til kunder, er seks figurer, og selv med disse numre løber tingene stramt meget af tiden. Find ud af, hvad dit studios driftsomkostninger er ... find ud af, hvad du har brug for at leve af, og find derefter en fortjenstmargen samt betal dig selv for at lede efter et nyt job, når den nuværende er overstået.

Josh McHugh
2010-05-01 08:51:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det generelle udgangspunkt for mig er 10% af det samlede budget, men det er dog aldrig så simpelt. Afhænger af hvor sikker jeg er på, at jeg får projektet, og hvor krævende det er. Også, hvilken slags mixmiljø jeg kan pakke til klienten ser ud til at gøre en stor forskel i, hvor meget jeg kan opkræve.

BTW Jeg får sjældent 10%.
help
2011-12-07 20:21:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

laver en 20k-funktion. alle arbejdede minimumsløn efter indstilling for at få filmen til at ske så omkring 750 i 3 uger. nu laver jeg postlyd, jeg bliver meget travlt, men ikke sikker på, hvad der er en rimelig pris. 10% som foreslået omkring ville være 2000, hvilket ikke er udelukket. Jeg ville tro en anden 750 bare for at gøre filmen til virkelighed, men deres midler er virkelig stramme. et punkt i overskuddet er inkluderet, men hvem ved hvad der vil ske.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...