Spørgsmål:
Optagelsesudstyr til (små) børn: Anbefalinger?
codeape
2010-12-21 16:29:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Da jeg var barn, havde mine venner og jeg det sjovt at optage os selv på et kassettebånd.

Til jul vil jeg have noget udstyr til mine børn (fem og tre) til at indspille sig selv osv. .

Hvad er tilgængeligt? Skal jeg gå efter et kassettebånd (de findes stadig, normalt som en CD / radio / kassetteenhed), eller er der noget digitalt udstyr, der er egnet til børn, der er så unge?

Hvad er dit budget?
Fire svar:
Nathan
2010-12-23 05:25:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Gå på old school, hvis det er muligt. Disse ting var uforgængelige.

Brown Fisher-Price Tape Recorder

Jeg købte en nyere version for et par år siden, men den gik hurtigt i stykker.

Jeg fik en digital stemmeoptager, men ville sandsynligvis have foretrukket noget som det, du anbefaler (bedre formfaktor for børn, lettere at forstå). Men jeg kunne ikke finde en legetøjsbutik, der solgte båndoptagere.
jeebs
2010-12-22 23:39:07 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du kan få fat i en, tror jeg, at en god ol 'firespors kassettebåndoptager stadig er en god vej at gå (f.eks. Tascam Porta-02). De største ulemper er, at det er sværere at få kassettebånd i disse dage, lyden vil være lidt sprød, og for at udføre mixdown skal du stadig tilslutte 4-spors output til noget andet.

Men for disse mindre tilbageslag har du en fysisk enhed, som er selve enkelheden at komme i gang med og skræddersyet til jobbet med indledende optagelse / blanding. De to mest grundlæggende færdigheder er dækket:

  1. Optagelse af spor synkront, mens du lytter til tidligere indspillede spor.
  2. Blanding af de fire spor til en stereolyd ved hjælp af lydstyrke- og balancekontroller i realtid med nogle lysdioder til at guide dig til det rigtige niveau for L- og R-kanaler.

Alt, hvad der har med optagelsesprocessen at gøre, er begrænset til den fysiske hardware, så de ikke har at bekymre sig om perifere problemer såsom lyddrivere eller VSTi-konfiguration. Færdighederne oversættes let til mere sofistikeret DAW, når de er klar (det gjorde for mig).

Amazon har en 10 pakke bånd til $ 7: http://www.amazon.com/gp/product/B000LTKLR2?ie=UTF8&tag=musatchacom-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B000LTKLR2
Robert Harvey
2010-12-23 00:50:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

For omkring $ 200 registreres Portastudio DP-004 på et SD-kort (et 1 GB-kort er inkluderet).

alt text

"Det er som en ROCKET i din LOMME" :-D
Jeg vil se på noget som dette om et års tid, hvis børnene nyder den enkle stemmeoptager, jeg fik dem.
Brad
2010-12-23 04:55:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Afhængigt af hvor meget du vil aktivere dine børn og dit budget, kan du altid gå med en simpel stemmeoptager. Toner er tilgængelige, der optager til indbygget flash. Ingen dele, der virkelig kan tabes, og de kører typisk på standardbatterier eller har indbygget genopladelig.

Ingen af ​​dem har dog virkelig lyd-I / O, medmindre du kommer ind i ting i højere ende.

Det endte med at jeg fik en simpel digital stemmeoptager: http://www.olympus-europa.com/consumer/2581_digital-recorder_dp-20_23365.htm


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...