Spørgsmål:
Hvad er den mærkeligste lyd, du har optaget?
user49
2010-03-14 04:13:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det 'mærkelige' aspekt kan være den kontekst, det blev optaget i, eller den faktiske lyd, der blev optaget .. kom godt - underligt mig!

Sytten svar:
Donna
2010-03-20 20:23:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tog huletur i Arkansas, og rejseguiden talte om, hvordan han kunne spille "Greensleeves" på stalaktitterne, banen var så ren. Jeg arrangerede en privat tur senere på ugen til optagelse. Det viser sig, at han overdrev. Der var ikke nok af de rigtige toner til den sang, men der var masser af rene toner. Jeg registrerede mine prøver, tog dem med hjem og foretog nogle tonekorrigeringer og sendte ham til sidst en kopi af Greensleeves på stalaktitter.

Elsker denne historie - er du interesseret i at dele optagelsen?
Matt Cavanaugh
2010-04-26 23:10:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Min ældste datter kastede et raserianfald, da hun var 3. Det er en dobbelt tone skrig, der lyder meget som en ringbøjle. Jeg bruger det i alt som mit eget Wilhelm-skrig.

Jeg har fundet ud af, at skarpe elger også giver den lyd, men med en underlig æsellignende finish: http://www.noisejockey.net/blog/2009/09/19/stalking-the-tule-elk/
@Matt - Det er fantastisk! Jeg har nogle optagelser af min datter, som jeg også prøver at bruge i alt.
Chuck Russom
2010-03-14 08:27:11 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det mærkeligste var sandsynligvis, da jeg optagede store katte. En af pumrene begyndte at kvæle et stykke møde og kastede det op. Forventede ikke at få det!

Cougar
(kilde: wikimedia.org)

NoiseJockey
2010-04-27 10:49:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ooooh, ja, hehe ... Så meget som jeg tøver med selv at indrømme dette, registrerer jeg mig selv, når jeg er syg. Jeg fik en fantastisk flegmatisk godhed under en dårlig forkølelse (jeg lød som en ork), og nogle meget mærkelige ting, der optog min tarm med en hydrofon, der blev brugt som en kontaktmikrofon, da jeg havde madforgiftning (lød som ... ja, jeg har ikke ' ved ikke hvad. Det var bestemt underligt!).

Nej, jeg registrerer mig ikke faktisk at være syg. Jeg ville gøre mig syg bare ved at lytte til det!

Et stort plus en til denne metode. Jeg prøver altid at komme foran en mikrofon, når jeg er forkølet.
sepulchra
2010-03-15 02:39:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg bliver nødt til at gå med babystrudse. Dreng gør hej en skør lyd. Jeg blev bedt om at optage voksne, der tutede. . . slags laver en guttural lyd, men babyerne laver denne underlige trill som chirp:

http://sepulchra.com/blog/?p=16

danny
2010-03-23 11:11:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Belysning af gul polyrope i brand ... drypper gør en pæn næsten "zippy" whoosh, når de rammer jorden ...

Phoenix.Kidman
2010-04-27 12:26:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg indspillede for nylig hundreder af frøer, der kvækkede i en dam .. lyder som et orkester med underlig støj .. jeg brugte det i min elektroakustiske komposition .. det var fantastisk

Daan Hendriks
2010-09-25 03:32:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En af mine mærkeligste må være de optagelser, jeg lavede af et ødelagt toilet, der producerede masser af interessante lyde, efter at du har skyllet det. Det bankede, raslede, hviskede og hvirvlede. Det sjove er, at det ikke ville stoppe - når du har skyllet det, gik det bare sådan for evigt. Indtil du rodede rundt med pumpen for at få det til at stoppe.

Du kan lytte til en uddrag her ... Ikke sikker på, om SSD accepterer Soundcloud-afspilleren som et indlejret objekt, men her går:

Mærkeligt ødelagt toilet

Taco Drijfhout
2012-01-19 16:08:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg svarer ikke på spørgsmålet, fordi dette ikke var en optagelse af mig selv, men lavet af en klassekammerat af mig. Jeg har hørt optagelsen et par gange, og jeg synes, det er værd at fortælle det.

Denne klassekammerat (Claas) optagede en klokke af en jernbanekryds midt i ingenting, da en fyr pludselig gik op til ham og forsøgte at spørge ham om noget. Claas satte fingeren på sine egne læber for at tavse manden, fordi toget kom og klokkerne var ved at begynde at ringe. Pludselig løb den ukendte mand op ad jernbanen mod toget. Du kan høre toget tune i ret tæt afstand og derefter sætte alle hans kræfter på bremserne. Du kan høre min klassekammerat skrige i panik. Og du kan høre de ukendte mands fodspor løbe i afstand.

Heldigvis stoppede toget lige i tide.

Den ukendte mand løb væk, og min klassekammerat forsøgte at følge ham i skoven, men kunne ikke finde ham mere, han prøver stadig at finde ud af, hvad manden spurgte ham, før han begyndte at løbe mod toget.

Det er langt den mest uhyggelige ting, jeg nogensinde har hørt og vil høre. / p>

LondonSounds
2011-09-12 02:56:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Første gang jeg optog bat-sonar med en heterodyne flagermusdetektor, var det mærkeligt. Det tog et øjeblik for det at synke ned, at et dyr var ansvarlig for disse lyde.

[soundcloud] london-sound-survey / pipistrelle-bat-sonar [/ soundcloud]

theodorejordan
2011-09-12 07:55:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Forsøgte at fryse en mikrofon i en pyt natten over, så jeg kunne optage folk, der skøjter over den næste dag. Mic levede ikke natten igennem. :(

Succesfuldt fik en kontaktmikrofon fast på vores kats mave og fik et godt 30 minutters rensende optagelser, som senere blev forvandlet til lyden af ​​et meget større dyr af dyretypen med overraskende lidt behandling. :)

Rensingen er geni ... Jeg har en MEGET purr-happy kat, så jeg bliver muligvis nødt til at prøve det.
sepulchra
2010-09-25 01:21:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette spørgsmål skabte faktisk en drøm i går aftes og fik derefter et blogindlæg:

http://sepulchra.com/blog/?p=1247

Tim, tak fordi du udløste en sjov hukommelse.

Var den person, der blev fastgjort af raketten okay?
ja, jeg tror, ​​de har lige fået et dårligt blå mærke.
Shaun O'Brien
2012-01-18 14:51:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Produktion af lyd fra sexscene. Det var til en kortfilm med et rigtig professionelt besætning. Så det var denne underlige stemning, som om disse mennesker på skærmen næsten er nøgne (med sokker, der dækker deres bits), og alligevel var besætningen ligesom, lad os gøre arbejdet. Det var en underlig lyd, da jeg afspillede den.

Chris
2011-04-27 19:43:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Noget, som ingen har optaget, er lyden af ​​en sokkon nylonstreng trukket ud af en sok og plukket på tænderne

Dave Matney
2011-09-12 08:24:24 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg fistede en silikonevagina. (Jeg har lyst til, at det bliver markeret, men det er den ærlige sandhed ... Jeg har virkelig brug for at sende den lyd.)

Her er spørgsmålet, jeg sendte om det (lidt NSFW) Det mærkeligste du nogensinde har gjort for lyd

Seph Lawrence
2012-01-19 03:14:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg indspillede engang et gris, der kunne kvæle en akustisk guitar, der lå på jorden.

En anden gang optog jeg en lama, der tygger, og den hævede en kæmpe grøn grøn lugi over mig og mikrofonen. Jeg er stadig ar.

El Capiton Fonze
2012-01-19 18:03:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det lykkedes mig at snige min Zoom H2 ind på "Tower of Terror" -turen i Disney World i Tokyo! Optagelsen lyder virkelig uhyggelig, da jeg ikke har en anelse om, hvad fortælleren siger på japansk, men det lykkedes at skræmme livet ud af mig! Det var lidt af en udfordring at holde fat i min Zoom, da jeg kastede mig ned i tårnet!Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...