Spørgsmål:
Hvad er egentlig en "bus" på en Behringer Xenyx-mixer?
RyanScottLewis
2011-03-15 14:50:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg ønsker at købe en Behringer Xenyx 802, som er en 8-input 2-bus mixer.

Mit spørgsmål er .. hvad betyder det med "2-bus"?

Jeg forstår begrebet ordet "bus" i denne sammenhæng som at sende flere input til et enkelt spor, men hvordan implementeres dette i denne enhed?

En svar:
Ron
2011-03-15 17:45:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En bus er et ekstra output fra kanalerne. De er meget vigtige i live lyd.

Din mixer har otte forforstærkere. Hver forforstærker føder en variabel forstærker, der styres af forstærkningsskyderen eller knappen. Det føder hovedblandingen (stereo). Derefter kan du styre et feed til hjælpebusser gennem separate kontroller. Du kan føde en eller flere indgange til aux-bussen, og der er en separat forstærkningskontrol for hver. I henhold til manualen ville din gå til et effektoutput til ekstern behandling.

Aux-bussen kan føde en intern effektkanal, en aux-udgang eller på en større mixer , blandes i lysnettet gennem en separat skyder. Jeg lever mest lyd. Jeg bruger hovedbussen til husets højttalere, og jeg bruger en aux-buss til optagelse. Et flygel har ikke rigtig brug for forstærkning (og pianisten bliver måske forstyrret, hvis du prøver), men jeg mikrofonerer klaveret og fører det kun til optageren på aux-bussen. Hvis jeg optog et trommesæt, mikrofonerede jeg hvert stykke af sættet og afbalancerede alle otte eller deromkring kanaler på en bus. Så kunne jeg bruge en enkelt kontrol til at blande den bus ind i hovedblandingen uden at ændre balancen.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...