Spørgsmål:
Hvordan kan jeg reducere støj med mange kabler?
user135
2011-06-06 18:24:31 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har et hjemmestudie med 10 mikrofoner tilsluttet. Disse kabler forbinder alle fra lydgrænsefladen til mikrofonerne og følger generelt den samme vej. Jeg har hørt, at parallelle kabler tilføjer støj til hinanden.

Er dette virkelig et problem? Hvordan kan jeg undgå dette, da de alle kommer fra ét sted?

Fem svar:
Brad
2011-06-06 20:16:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du skal ikke have nogen problemer med dette. Spændingerne, der kommer fra mikrofoner, er næsten intet, og fantomstrøm er jævnstrøm og fra samme kilde. Tænk på et slangekabel med 32+ kanaler i det, der løber et par hundrede fod.

Du behøver kun være bekymret for strømkabler, der kører parallelt med dine mikrofonkabler. Selv da er det generelt ikke et stort problem.

Hvorfor skal du bekymre dig om strømkabler parallelt? Hvilke slags problemer kan der opstå? Jeg har aldrig hørt om dette, men det lyder plausibelt på grund af den højere spænding.
@Warrior Bob, jeg mente strømkabler, der kører parallelt med dine mikrofonkabler. Du kan få en hel del støj fra dem afhængigt af belastning. Dette gælder især med dæmpere pakker, som @Phil påpegede.
Det giver perfekt mening - tak for forklaringen.
Derudover: så længe dine mikrofonkabler er XLR, er du immun over for ekstern elektrisk støj, da signaloverførslen er afbalanceret: http://da.wikipedia.org/wiki/Balanced_audio_connector
jeebs
2011-06-06 20:19:18 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er dette virkelig et problem?

Jeg tvivler på det, men du kan selv finde ud af det med et simpelt eksperiment. Indstil dit miljø, som du ville gjort for en rigtig optagesession. Optag et minuts stilhed med alle de 10 mikrofoner. Gentag med kun 5 tilsluttede, derefter 1, så ingen. Sammenlign forskellen i de "tavse" optagelser, f.eks. er baggrundsstøjens maksimale amplitude større for din 10 mikrofonopsætning end nogen anden?

neilfein
2011-06-06 20:16:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvis du til enhver tid har tilsluttet 10 mikrofoner, kan jeg se, at det ville være lidt rod. Men hvis du bruger XLR-kabler af god kvalitet og bruger de rigtige XLR-forbindelser (dvs. ingen XLR-til-1/4 "-stik), er der ingen grund til, at du får meget støj, medmindre kablerne faktisk er meget lange .

Jeg har aldrig hørt, at parallelle kabler tilføjer støj simpelthen i kraft af, at de er parallelle, (selvom jeg ikke er så elektrisk tilbøjelig som jeg kunne være).

Er mikrofoner, der alle er tilsluttet din lydgrænseflade, eller er de først tilsluttet et miksebræt? Har du fjernet kortet som en støjkilde? Hvis kortet er tilsluttet din computer (jeg håber det er!), hvilke kabler er du bruger? TTry også at teste dem for støj.

Phil
2011-06-06 20:15:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har aldrig haft problemer med at snakke mellem Mic-kanaler, hvis du tænker på en standard gig-opsætning, vil Mic-lederne være parallelle i> 150m uden problemer. Mere sandsynligt at forårsage problemer er strømkabler, især dæmpet strøm fra belysningsholdere, hvilket er noget, jeg har oplevet mange gange.

draeath
2011-06-13 23:37:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det du spørger om kaldes krydstale. Den slags signal ved disse intensiteter - det burde ikke være et problem. Ligesom alle andre siger :)

Jeg ville have kommenteret, men jeg kan ikke gøre det her endnu.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...