Spørgsmål:
Forringes lydkvaliteten ved at have et langt 3,5 mm kabel?
daviesgeek
2012-09-17 03:36:28 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har undersøgt mikrofoner, og jeg har hørt, at 3,5 mm kabler har problemer med lydforringelse over lange afstande. Hvor lang tid skal kablet vare, før jeg oplever problemer?

Spar dig selv lidt frustration over den lave kvalitet og interferens, du får fra denne type mikrofoner. Bare få en XLR-mikrofon. Har du en mixer eller audio / midi interface? Hvis dette er et ja, skal du kontrollere, om de leverer fantomkraft (som de fleste gør undtagen de lave ende). Hvis det tilfældigvis er et af de få, der ikke får en fantomstrømforsyning. Jeg antager, at da du har en boom, vil du bruge dette meget. Stol på mig, at investeringen vil være ** måde ** det værd i det lange løb.
Okay. Jeg vil se, hvad jeg kan gøre. Hvad jeg muligvis ender med at købe en billig mikrofon, og når vi har pengene, skal du investere i en XLR-mikrofon.
det ville være vejen at gå. Jeg fik min Sterling Audio ST51 på Guitar Center for kun $ 50 dollars, fordi den blev brugt, og også fordi den var i løbet af arbejdsdagen weekend salg, og en ny ville have været $ 10 dollars i hvert fald. Det gør jobbet hidtil, bortset fra at intet får min stemme til at lyde godt -_-
Jep. Det er det vigtigste. Jeg vil have en god lydende mikrofon, men den behøver ikke være spektakulær.
@TravisDtfsuCrum Phantom power er ikke nødvendigt, medmindre han bruger en kondensatormikrofon eller en DI, der kræver phantom power.
@WLPhoenix Jeg indså det lidt senere. Jeg antog bare i mit hoved, at han brugte en kondensatormikrofon af en eller anden grund
@TravisDtfsuCrum Ingen problemer, tænkte bare, at det ville være god information at komme et sted på spørgsmålet for alle andre, der ser på det.
To svar:
Jim Mack
2012-09-17 06:54:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Som de fleste ting afhænger det. Der er flere faktorer i spil: kildens impedans, kredsløbets art (afbalanceret vs ubalanceret), kabelens kapacitans osv.

Ideelt set vil du have en lavimpedanskilde, der kører en lav- kapacitans, afbalanceret kredsløb.

Kildens impedans er en stor faktor. En lav køreimpedans vil ikke blive påvirket så meget af højere kapacitans (som øges med kabellængden), så det bevarer høje frekvenser bedre.

Et ubalanceret kredsløb er modtageligt for interferens som buzz og hum, og jo længere kablet er, desto mere sandsynligt er det at opfange sådan interferens.

Et typisk 3,5 mm kabel er ubalanceret, så alt andet lige fungerer det ikke så godt over en længere afstand. Hvor længe? Hvis der er en kilde til interferens i nærheden, kan endda tre meter være for meget.

Jeg forsøger at få en billig (er) haglgeværmikrofon, og jeg ser hovedsagelig på 3,5 mm mikrofoner, snarere end de meget dyrere XLR-mikrofoner. I længden vil jeg bruge en bom, så alt fra 5-10 fod.
Lukas Woltjer
2012-09-25 03:23:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jim gjorde et godt stykke arbejde med at komme til problemets kerne.

For så vidt angår anbefalinger, hvis du optager til en computer, anbefaler jeg en USB-mikrofon. Det konverterer det analoge signal til et digitalt signal lige ved mikrofonen, så derefter behøver du slet ikke bekymre dig om interferens. Hvis du har brug for ekstra afstand, kan du købe et USB-forlængerkabel og bruge det uden bekymringer for at nedbryde dit signal. Jeg har brugt en anstændig Samson usb-mikrofon. Ikke til superhøj opløsning-optagelse, men til det grundlæggende gør det virkelig jobbet godt.

Jeg sætter pris på dette svar, der er 4+ år, men omtrent hvor længe et USB-kabel kunne teoretisk bruges? Er der en måde at have et 50-100 meter kabel på, for eksempel? Måske med en eller anden enhed i midten eller med 25 meters mellemrum? Tak!


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...