Spørgsmål:
Vandtæt beklædning til mikrofoner
Si Charles
2011-05-02 13:52:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Så dette er lidt pinligt spørgsmål, da det altid ser ud til at hæve øjenbrynene.

Jeg kigger på at prøve nogle optagelser under vandet og jeg ønsker at finde ud af dine anbefalinger til hvilke kondomer er bedst til at dække mikrofonen. Der er mange forskellige typer, tykkelser osv., Så hvilke er de bedste? Er jordbær aromatiseret bedre end banan? Bare for sjov! Jeg vil også gerne vide, hvad du har brugt til at rense mikrofonen bagefter?

Jeg skal bruge en Sennheiser E845 (svarende til en SM58, jeg foretrækker det faktisk frem for en 58!) Og se hvad lyder jeg.

På forhånd tak for din hjælp.

Fem svar:
Syndicate Synthetique
2011-05-02 14:39:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nogle gange fungerer balloner bedre, hvis du vil bruge mere end en SM57 eller en SM58 (som normalt er ideel, da du kun mister omkring $ 100 us, hvis noget skulle gå galt, og mikrofonen bliver beskadiget.

Regel nr. 1, brug ALTID ikke-smurte kondomer. Lam Hudkondomer lugter virkelig funky, så undgå dem helt, selv de ikke-smurte; foruden ... huden er mere delikat og tilbøjelig til at rive lettere end latex.

Se også på ballonerne, der typisk bruges til at bøje sig i dyreformer, da de er ret holdbare og formede godt til ting som haglgeværmikrofoner. Det kan også være en god idé at få et blødt omvendt juveleringstang til hjælpe med at åbne åbningen, der er stor nok til at få den på din mikrofon. Typisk vil disse "dyreformede balloner" være mere "formtilpasende", have en strammere forsegling og ikke efterlade en underlig lugt, der kan få dine kunder til at tænke underlige ting om dig, hvis de kommer nogensinde tæt på dine mikrofoner til at lugte dem.

Hvad angår rengøring af dem, vil jeg uld foreslår meget omhyggeligt at bruge uparfumerede babyservietter, da de typisk har meget blide kemikalier, hvis nogen overhovedet. De er faktisk rigtig gode til rengøring af mange ting (som jeg fandt ud af meget hurtigt efter at min kone og jeg havde vores datter for 4 år siden).

Tak for det råd. Jeg tænkte bestemt på ikke-smurte, især efter at en fyr havde sat en smurt over mit haglgevær, og det tog mig aldre at slippe af med lugten. Balloner virker som et meget godt valg.
Glad for at hjælpe. Det er de tænger, jeg talte om. Mærkeligt nok kender jeg til dem fra at lave kropssmykker i mine sene teenageår (jeg har altid været i flere typer kunst end bare lyd). http://www.steelnavel.com/product.asp?ID=221
@Syndicate, Mand, disse ting er ikke noget rod.
Hvilke ting er "no messin"?
Michael Gilbert
2011-05-02 20:47:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg ved til koncerter og musikfestivaler, at jeg bruger et produkt kaldet Microphome. Det er et skum mikrofon rengøringssæt. Jeg ved, at det får kunstneren til at føle sig bedre, efter at jeg er gået op og brugt deres personlige vokalmikrofon til at ringe op og indstille deres skærmblanding eller på musikfestivaler, når hver person deler mikrofoner.

Jeg har aldrig prøvet kondomtricket på en mikrofon, endte jeg med at få en hydrofon fra akvarisk lyd. Gode ​​produkter og gode priser. Det er kun lidt dyrere end en 58 eller 57.

Andrew Spitz
2011-05-02 14:29:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg aner ikke, hvad kondom jeg skal bruge, men gå bestemt ikke dybt! Wow, det lyder forkert ... Trykket opbygges hurtigt under vandet, og det kløft, du måtte have mellem kablet og kondomet, får hurtigt vand, hvis trykket er for meget. Sørg for at sikre dig så godt som muligt det område. Måske med noget varmt lim og gorilla tape?

Jeg tænker bare på at dyppe det ned i (Det lyder forkert !!) i en lavvandet pool, sandsynligvis ikke nok til at dække kablet, bare spidsen. Jeg kan se, at dette snart kan være fuldt på induendoer!
Ja, jeg vedder på, at meget "lyder forkert" i denne tråd. lol ... Glad for, at jeg var i stand til at undgå det i mit indlæg. Jeg var virkelig nødt til at udvise tilbageholdenhed fra at gå ud af den dybe ende. ;)
Morten Green
2011-05-02 15:16:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg ville gå efter ikke-smurte kondomer i stedet for balloner, de er meget lettere at tage på.

Jeg prøvede det i filmskolen med en Sennheiser 416, og det fungerede perfekt. Vi hængte mikrofonen op fra en bomstang som en fiskestang og lavede nogle optagelser i en swimmingpool. Jeg tror, ​​vi lukkede åbningen i slutningen med masser af gaffertape og elastikbånd.

Jeg tror, ​​at vi narrede det med på en temmelig skødesløs og legende måde, fangede mange interessante lyde, men heldigvis kondomet brækkede ikke, og vi fik ikke mange små mikrofonbørn ...

@Morten, Jeg ville ønske * mine * mikrofoner ville have babyer. Det ville spare mig for en masse penge. Hvad tror du, du ville få, hvis en sennheiser og en scheops gjorde det snavsede?
@g.a. Harry A Schoepheiser selvfølgelig!
user1545877
2014-07-10 19:28:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Er denne usb-vandtætte mikrofon, der kan opfylde dine behov? http://orelia.fr/da/security/mico-the-usb-waterproof-microphone-from-orelia.htmlDenne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 3.0-licens, den distribueres under.
Loading...